Kur imagjinata e të rinjëve shkon deri në këtë pikë!

Kur imagjinata e të rinjëve shkon deri në këtë pikë!

E keni parasysh atë  skenen kur dikush i  propozon fejesë  të dashurës së  tij në restaurant dhe të  gjithë  të  pranishmit duartrokasin.  Të  njëjtën gjë  e kishte bërë  adoleshenti Alex Nagle 17 vjeçar nga Texas. Ai i kishte propozuar fejsë  shoqes së tij Cati Domitrovich 19 vjeçare. Por ky propozim ishte i rremë , kurse arsyeja që e ka bërë  këtë  ishte të  fitonin ëmbëlsirë gratis nga restaurant, përcjell rtv21.tv

“Ne kemi falsifikuar një  fejesë  vetë m pë r të  fituar ëmbëlsirë  pa para”, kishte shkruar në  rrjetet sociale” Domitrovich

Por siç kanë  deklaruar partnerët në  krim ata nuk do të  ndalen me kaq. Fejesë  të  tillë  të  rrjeshme planifikojnë  të  bëjnë  edhe në  restaurante tjera. Shokët e ngushtë  duan edhe më  shumë  ëmbëlsirë  falas./21Media