11 vjeçari ishte dhunuar dhe vrarë vitin e kaluar

11 vjeçari ishte dhunuar dhe vrarë vitin e kaluar

Organizatorët e iniciativës “Drejtësi për Kujtimin”, zhvilluan një aksion në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, me ç’rast paraqitën shqetësimet e tyre për mos veprim institucional për vdekjen e të riut 11 vjeçar fillimisht i dhunuar seksualisht pastaj edhe i vrarë.(Teksti- Fitore ADEMI, kamera-    )./21Media