Prishtinë: Qindra qytetarë u bënë pjesë e protestës

Prishtinë: Qindra qytetarë u bënë pjesë e protestës

Me moton “MARShojmë, S’Festojmë”, një numër i madh i qytetarëve protestuan duke kërkuar drejtësi gjinore dhe shoqërore. Në protestë morën pjesë burra dhe gra, të cilët përcollën mesazhe vetëdijësuese për të drejtat e grave në shoqëri./21Media