Protestojnë anëtarët e Shoqatës për Fibrozë Cistike - ankohen për mungesë të barnave dhe të mjekëve

Protestojnë anëtarët e Shoqatës për Fibrozë Cistike – ankohen për mungesë të barnave dhe të mjekëve

Para Ministrisë së Shëndetësisë sot pati një protestë.  Anëtarë të Shoqatës për Fibrozë Cistike, kërkuan nga kjo ministri që sa më parë të sigurojë barnat për këtë sëmundje që shfaqet tek fëmijët dhe sigurimin e stafit mjekësor për trajtimin e tyre./21Media