Kundërshtojnë mbylljen e shkollave

Kundërshtojnë mbylljen e shkollave

Banorët e fshatit Busavatë, mësimdhënësit dhe nxënësit protestuan para Qeverisë së Kosovës, duke kundërshtuar kështu reformat në arsimore të ndërmarra nga kryetari Qëndron Kastrati, të cilat parashikojnë mbylljen e disa shkollave në këtë komunë.(Përgatiti: Aurela Elshani)./21Media