Bibaj: Nuk do të lejojmë që UP të shndërrohet në institucion që punëson partiakë

Bibaj: Nuk do të lejojmë që UP të shndërrohet në institucion që punëson partiakë

Përfaqësues të organizatës studentore “Reforma”, e kanë kundërshtuar politizimin e Bordit Drejtues të UP-së, sikurse edhe ndërhyrjen në punën e Parlamentit Studentor. Ata organizuan sot një aksion simbolik, në oborrin e Rektoratit, duke vendosur pankarta me mbishkrimet: “Nuk duam bord politik”, “UP- Telekom”,  dhe “Kundër seksizmit”./21Media