Kërkojnë punësim në institucionet publike shëndetësore

Kërkojnë punësim në institucionet publike shëndetësore

Më shumë se për të dhjetën herë, specialistë të stomatologjisë protestuan para Ministrisë së Shëndetësisë, duke kërkuar hapjen e konkursit për punësim në institucionet publike shëndetësore.
Thonë se ka më shumë se shtatë vjet që nuk është hapur ky konkurs  dhe që të njëjtit po diskriminohen duke mbetur të papunë./21Media