Protestuan para Ministrisë së Arsimit

Protestuan para Ministrisë së Arsimit

Studentët e Fakultetit të Edukimit, Arteve dhe Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit protestuan para Ministrisë së Arsimit në shenjë pakënaqësie për mos përfshirjen e tyre në bursa. MASHT-i ka bëri të ditur se nuk do të ketë ndryshim të konkursit për bursa, gjë e cila ka shtyrë studentët të paralajmërojnë bojkot të procesit mësimor./21Media