Kurti: Ne do të vazhdojmë me tubime, drejt protestave të mëdha

Kurti: Ne do të vazhdojmë me tubime, drejt protestave të mëdha

Lëvizja Vetëvendosje protestoi para Kryeprokurorisë së Shtetit, duke kërkuar dorëheqjen e kryeprokurorit Aleksandër Lumezi, pasi sipas tyre shteti i Kosovës asnjëherë nuk ka qenë më i kapur sesa sot. U tha se, kjo protestë është dëshmi që me hajdutë nuk do të ketë shtet dhe se kjo protestë do t’i paraprijë protestës së madhe kundër PAN Hajnisë./21Media