Prishtinë: Në protestën e tyre krushjanët u shprehën të indinjuar me uljen e dënimit ndaj Tasiqit

Prishtinë: Në protestën e tyre krushjanët u shprehën të indinjuar me uljen e dënimit ndaj Tasiqit

Familjarë të personave të vrarë e të zhdukur nga Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël, por edhe banorë nga fshatra tjera protestuan para Pallatit të Drejtësisë në Prishtinë. Kjo protestë është zhvilluar për të shprehur indinjatën e tyre pas përgjysmimit të dënimit ndaj Darko Tasiqit, njërit nga personat e dënuar për krime të luftë./21Media