UP-ja me rregullore për mbrojtjen nga ngacmimet seksuale

UP-ja me rregullore për mbrojtjen nga ngacmimet seksuale

Qendra për Art dhe Komunitet, Rrjeti i Grave të Kosovës, Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsimim, Qendra Kosovare për Studime Gjinore dhe përfaqësues tjerë nga shoqëria civile, organizuan aksion simbolik me rastin e miratimit të rregullores së parë për parandalimin e mbrojtjen nga ngacmimet seksuale brenda Universitetit të Prishtinës./21Media