Protestuesit thanë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre protestat vazhdojnë

Protestuesit thanë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre protestat vazhdojnë

Në Prishtinë u mbajt protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut. Protestuesit thanë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre protestat do të vazhdojnë.