Protestë: M’ka marr malli me dalë n’oborr! (VIDEO)

Kërkohet të ndalet ndotja e ujit, ajrit dhe tokës nga “Ferronikeli”

Disa qytetarë të Drenicës protestuan sot përpara Ministrisë së Mjedisit në Prishtinë për të shprehur pakënaqësitë e tyre për gjendjen mjedisore në komunën e Drenasit, sidomos për fshatrat përreth fabrikës së “Ferronikelit” në Çikatovë të Vjetër./21Media

 

 

Back to top button