Protestë e banorëve të fshatit Koretin të Kamenices:                                        Kundër rrjedhjes së ujërave të zeza në lumin Krivareka 

Protestë e banorëve të fshatit Koretin të Kamenices:                                        Kundër rrjedhjes së ujërave të zeza në lumin Krivareka 

Për herë të tretë banorët e fshatit Koretin të Komunës së Kamenicës kanë protestuar kundër rrjedhës së ujërave të zeza të qytetit në lumin Krivareka, lum i cili kalon në mes të këtij fshati. Banorët po ankohen se për shkak të kundërmimit të madh dhe ndotjes së lumit po rrezikohet shëndeti i tyre./21Media