Kërkohet revokim i vendimit për shkrimtarin austriak Peter Handke

Kërkohet revokim i vendimit për shkrimtarin austriak Peter Handke

Në kryeqytetin suedez, Stokholm u mbajt protestë me kërkesë revokimin e çmimit NOBEL nga shkrimtari austriak Petter Handke i cili njihet si përkrahës i ish presidentit të Serbisë Sllobodan Milloshevic dhe gjenocidit që ky i fundit ka bërë në Ballkan./Përgatiti: Abaz Krasniqi./21Media