Bislimi: Objekti nuk ofron kushte për zhvendosjen e Presidencës

Bislimi: Objekti nuk ofron kushte për zhvendosjen e Presidencës

Stafi civil i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si dhe ata të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, edhe sot kanë protestuar kundër vendimit për zhvendosjen e Presidencës në ndërtesën ku janë të vendosur këto dy ministri. Ata nënshkruan edhe peticion kundër këtij vendimi./21Media