Banorët e fshatrave të komunës së Shtërpcës sot nga ora 10:00-11:00 (Ura e Haxhisë) do të protestojnë në bllokim të rrugës Brezovicë-Ferizaj.

Sipas njoftimit, arsyeja e protestës është gjendja e keqe e rrugës, e cila nuk po rregullohet nga operatori ekonomik, ku është kontraktuar nga Ministria e Infrastrukturës.

Kjo protestë mbështet dhe përkrahet nga Rrjeti i OJQ-ve AVONËT./21Media