Nreci: Komuna i ka jep një mundësi Bashkësisë Islame të zhvilloj biznes

Nreci: Komuna i ka jep një mundësi Bashkësisë Islame të zhvilloj biznes

Komunës së Prishtinës mesditën e sotme i kanë ‘zënë derën’ disa makina të kompanive funerale, në shenjë pakënaqësie për marrëveshjen ndërmjet  Bashkësisë Islame, Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Tregtisë, e cila sipas tyre, i jep BIK-ut monopolin mbi këtë fushveprimtari./21Media