Punëtorët shëndetësorë sot kanë mbajtur një protestë paralajmëruese para të gjitha institucioneve shëndetësore. Kërkuan rritje të pagave, ligj të dinjitetshëm dhe punësim të kuadrit të ri. Paralajmëruan grevë nëj ditore nëse kërkesat e tyre nuk merren parasysh./21Media

Punëtorët shëndetësorë sot kanë mbajtur një protestë paralajmëruese para të gjitha institucioneve shëndetësore. Kërkuan rritje të pagave, ligj të dinjitetshëm dhe punësim të kuadrit të ri. Paralajmëruan grevë nëj ditore nëse kërkesat e tyre nuk merren parasysh./21Media