Punëtorët teknik dhe ata të sigurimit në Qendrat Spitalore, Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Ambulancat Kosovë kanë filluar sot protestën nga ora 10:00 e cila do të vazhdojë deri në ora 12:00.

Siç bëhet e ditur nga njoftimi i Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës protesta do të mbahet për për shkak të mos stimulimi financiar ashtu sikurse për Mjekët dhe Infermierët./21Media