Kërkojnë të përfshihen në skemën për shtesën prej 300 eurosh, kurse paralajmërojnë bojkot të punës

Kërkojnë të përfshihen në skemën për shtesën prej 300 eurosh, kurse paralajmërojnë bojkot të punës

Për të dytën herë dhjetëra punonjës teknikë të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar dhe Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, shprehën pakënaqësitë për mospërfshirjen e tyre në skemën përftuese prej 300 eurosh. Përmes protestës thanë se ndihen të diskriminuar për mostrajtim të barabartë me punëtorët e tjerë shendetesor./21Media