Kurti: Atë e kanë organizuar aktivistët e Lëvizjes, unë nuk kam kohë të merrem me këtë çështj

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, sot gjatë ditës ka folur për organizimin e Lëvizjes Vetëvendosje, si provë për protestë në kohë të pandemisë. Tha se këtë  provë për protestë e kanë  organizuar aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje dhe që si kryeministër nuk ka  kohë që të kryej detyrën e aktivistit apo të kryetarit të Lëvizjes, në këtë kohë të krizës pandemike.(Teksti-Valmira HOTI, kamera- Kushtrim RRMOKU)./21Media