Debat i nxehtë ndërmjet anëtarëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Debat i nxehtë ndërmjet anëtarëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Me përplasje të mëdha është karakterizuar mbledhja e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, në të cilin ishte paraparë të raportonte ministri i punëve të brendshme Agim Veliu. Shkak i debateve dhe dështimit të kësaj mbledhjeje, ishte paralajmërimi i ministrit Veliu se për shkak të agjendës së ngarkuar raportimi i tij nuk mund të zgjaste mbi 45 minuta./21Media