Musliu: Kur do të jepni dorëheqje? Keni deklaruar se do ta bëni kur Thaçi e veselit të shkojnë në burg.-Quni: Për qëndrimin tim në politik po pres epilogun e rastit të Thaçit dhe Veselit në burg

 Musliu: Kur do të jepni dorëheqje? Keni deklaruar se do ta bëni kur Thaçi e veselit të shkojnë në burg.-Quni: Për qëndrimin tim në politik po pres epilogun e rastit të Thaçit dhe Veselit në burg

Ministri i Mbrojtjes, Anton Qunin u përball me pyetjen e deputetes së PDK-së, Ganimete Musliu, se kur do të jap dorëheqje, pasi më parë ai kishte deklaruar se do të qëndrojë në politikë vetëm derisa t’i shohë prapa grilave Thaçin e Veselin.
Ministri Quni tha se po e pret epilogun. Ndjekim deklaratat./21Media