Duzharik: Nuk kam të dhëna të mjaftueshme për të dhënë përgjigje

Duzharik: Nuk kam të dhëna të mjaftueshme për të dhënë përgjigje

Korrespodenti i RTV21 në Nju Jork, Halil Mula, gjatë një konference të zëdhënësit të sekretarit gjeneral të Kombeve të Bashkuara, Stefan Duzharik, e pyeti atë për gratë e dhunuara në Kosovë, pse asgjë nuk është bërë për to, dhe askush nuk është dënuar./21Media