Victoira përgjigjen e jep në fanellën që ka dizajnuar vetë ajo

Victoira përgjigjen e jep në fanellën që ka dizajnuar vetë ajo

Të gjithë pyesin pse Victoria Beckham asnjëherë nuk qeshë, ndërsa ajo përfundimisht është përgjigjur në këtë pyetje.

Victoria kohë më parë ka veshur fanellën në të cilën shkruante: “Moda ma ka vjedhur buzëqeshjen”.

Kjo do të ishte përgjigjja e saj në pyetjen se pse nuk qesh asnjëherë. Ajo kohë më parë ka marrë pjesë në shoun e James Corden dhe ka folur rreth kësaj çështjeje.

“Vazhdimisht të gjithë më pyesin se pse nuk qesh. Njerëzit mendojnë se jam aq e palumtur, andaj kam vendosur që të mahitem pak në llogari time”, tha Victoria, duke shtuar se fanellën e kishte dizajnuar vetë.