Qytetarët nuk respektuan masat mbrojtëse ndaj virusit korona

Qytetarët nuk respektuan masat mbrojtëse ndaj virusit korona

Në përvjetorin e 70-të të Garave tradicionale të kërcimeve nga Ura e Fshejtë, që lidh dy brigjet e lumit Drini i Bardhë, u kërkua që qytetarët të respektojë masat mbrojtëse, siç është distanca dhe vënia e maskave, por, pikërisht mosrespektimi i këtyre masave bëri që kjo garë tradicionale  të ndërpritet. Pritet që organizator të japin fjalën e fundit, nëse kërcimet nga ura Fshenjtë të mbahen më vonë apo përfundimisht të shtyhen për vitin e ardhshëm(E pergaditi-Lorik BAKIJA, kamera -Gzim ARIFI)./21Media