Prestreshi: KEDS dyshohet për pengesa për hyrjen në treg të burimeve të ripërtëritshme të energjisë

Prestreshi: KEDS dyshohet për pengesa për hyrjen në treg të burimeve të ripërtëritshme të energjisë

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës bëri të ditur se ka filluar hetimet ndaj dy ndërmarrjeve KEDS dhe KESCO, të cilat dyshohet se kanë abuzuar pozitën dominuese, duke krijuar pengesa për hyrjen në treg të burimeve të ripërtëritshme të energjisë./21Media