Balaj: Kaosin social e keni në derë.-Balaj: Nëse deri të hënën nuk ndërmerren masa, protestojmë të gjithë

Balaj: Kaosin social e keni në derë.-Balaj: Nëse deri të hënën nuk ndërmerren masa, protestojmë të gjithë

Punëtorët e Postës dhe Telekomit të Kosovës protestuan para objektit të Qeverisë së Kosovës duke kërkuar zhbllokimin e xhirollogarive të kësaj ndërmarrje. Protestuesit i kanë dhënë ultimatum ekzekutivit që deri më datën 9 të këtij muaji, të marrë parasysh kërkesat e tyre, në të kundërtën paralajmëruan greva e protesta 24 orësh para objektit të Qeverisë./21Media