Komisioni hetimor për PTK-në dhe Vala                                                           

Komisioni hetimor për PTK-në dhe Vala                                                           

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala shqyrtoi dokumentacionin e pranuar nga Posta dhe Telekomi i Kosovës, si dhe rishikoj CV-të e ekspertëve të cilët do të merren më këtë çështje. Sipas këtij komisioni menaxhmenti i Telekomit nuk i sjellë dokumentet që i ka kërkuar Komisioni Hetimor duke ngritur kështu dyshime./21Media