“E du” është projekti më i ri muzikor i Medës të cilin e ka lansuar sot.

Kjo është një baladë e ndjeshme për dashurinë me tekst nga Ghulo, kurse muzikën e ka bërë Demir Basha dhe Granit Gashi.

Kënga është e vizuealizuar edhe me kilip nga studio Massive./21Media