“Re – SALATULLAH” ilahia e Danit dhe Ademit

“Re – SALATULLAH” ilahia e Danit dhe Ademit

Ramadan Krasniqi dhe Adem Ramadani kanë publikuar ilahinë “Re – SALATULLAH”.

Ilahia e Danit dhe Ademit është shoqëruar edhe me videoklip. Për tekstin e kësaj ilahie është kujdesur vet Adem Ramadani, kurse për mix/masterin dhe aranzhimin u kujdes Rahman Kryeziu.

Kujtojmë se Dani edhe vitin e kaluar kishte publikuar një ilahi me titull “Aromë” për muajin e shenjtë të Ramazanit./21Media