Luci: Ka shumë zhvillime pozitive si dhe po vërehet interesim i gazetarëve për raportim

Luci: Ka shumë zhvillime pozitive si dhe po vërehet interesim i gazetarëve për raportim

Në Prishtinë u prezantua manuali për gazetar, që shërben si një udhëzues praktik, informues dhe arsimor për të kryer raportime të sakta dhe etike, si dhe të ofrojë një mbulim me kuptim cilësor të komunitetit LGBTI./21Media