Lumi dhe Dhurata pas 20 vitesh sjellin versionin e përpunuar të këngës "Simpatia"

Lumi dhe Dhurata pas 20 vitesh sjellin versionin e përpunuar të këngës “Simpatia”

Kjo këngë është bashkëpunimi i parë mes Lumit dhe Dhuratës, që pritet të jetë i suksesshëm ashtu si edhe këngët e tjera të tyre.

“Simpatia” mban titullin kënga e cila është një version i përpunuar i hitit me titullin e njëjtin nga Edona Llalloshi dhe Memli Krasniqi.

Kënga e cila mban vulën e REDBOX Entertainment vjen me videoklip të punuar nga MAX Production./21Media