U publikua bashkëpunimi i tyre

U publikua bashkëpunimi i tyre

Tre emra të njohur të skenës, Blleki, Mc Kresha dhe Luar publikuan videoprojektin “Thug Life”. Për tekstin u përkujdesën të tre artistët, ndërsa për muzikën Kushtrim Berisha, transmeton rtv21.tv

Kurse për anën vizuele u përkujdes Pinkmoon./21Media