Kryeministri Hoti u premton zgjidhje

Kryeministri Hoti u premton zgjidhje


Punëtorët e Telekomit të Kosovës, protestuan para qeverisë për të kundërshtuar bllokimin e xhirollogarive bankare dhe fillimit të tërheqjes së një pjese të mjeteve nga operatori ekonomik Dardafon.
Protestuesit kishin paralajmëruar të qëndronin aty 24 orë, mirëpo protesta u ndërpre pasi kryeministri Avdullah Hoti, iu premtoj zgjidhje./21Media