Imazhe që ju bëjnë të qeshni

Imazhe që ju bëjnë të qeshni

Sipas Presidentit të Ekspertëve të Tregut të Punës, Robert Meier, 98% e punëkërkuesve eliminohen në shqyrtimin fillestar dhe vetëm 2% e kandidatëve në të vërtetë ia dalin në intervistë.

Por, sipas brightside, edhe qasjet më të zhytura në vlerësimin e aftësive dhe ekspertizës së punonjësve mund të mos jenë të mjaftueshme.

Më poshtë ju sjellim një koleksion të dështimeve të punëtorëve dhe shpikjeve që ka të ngjarë të ju bëjnë të buzëqeshni dhe të thoni “Si ndodhi kjo?!”/21Media