Temë e pashmangshme: Nddalimi i privatizimit në AKP

Temë e pashmangshme: Nddalimi i privatizimit në AKP

Energjia elektrike e shpenzuar nga serbët në veri të Kosoëvs dhe që paguhet nga konsumatorët shqiptarë u diskutua në Komisionin parlamëentar të Ekonomisë. Në mbledhjen e javës së ardhshme do të raportojë për këtë çështje edhe ministrja e Ekonomisë./21Media