Mbështetja e PE për Kosovën nuk pritet të rezultojë me liberalizim

Mbështetja e PE për Kosovën nuk pritet të rezultojë me liberalizim

Në Kosovë po shihet me skepiticizëm mbështetja që mori shteti për liberalizim të vizave në seancën e fundit plenare të Parlamentit Evropian. Njohës të marrëdhënieve ndërkombëtare thonë se kjo është një deklaratë e përsëritshme, dhe rrjedhimisht mbështetja e Parlamentit Evropian për Kosovën nuk pritet të rezultojë me liberalizim të vizave./21Media