Azemi: PZAP nuk do të tolerojë cenimin e procesit zgjedhor.-Konushevci: Përdorimi i personave nën 18 vjet,  është e ndaluar

Azemi: PZAP nuk do të tolerojë cenimin e procesit zgjedhor.-Konushevci: Përdorimi i personave nën 18 vjet,  është e ndaluar

Nesër fillon zyrtarisht fushata zgjedhore për zgjedhjet e 6 tetorit e cila do të zgjasë dhjetë ditë.
Paneli Zgjedhore për Ankesa dhe Parashtresa, ka paralajmëruar gjoba deri në 50 mijë euro për subjektet që shkelin rregullat e fushatës zgjedhore të përcaktuara me ligj./21Media