Diplomon gjenerata e 54-të

Diplomon gjenerata e 54-të

 

Policisë së Kosovës iu shtuan  edhe 416 zyrtarë policorë, të cilët do të nisin punën nga java e ardhshme. Në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së 54, drejtori i policisë Rashit Qalaj midis tjerash theksoi se prioritet për këtë institucion është ruajtja e jetës, pronës dhe  kufirit shtetëror të Kosovës./21Media