Maliqi: Dënimet e ulëta, mesazh negativ për keqpërdoruesit potencialë

Maliqi: Dënimet e ulëta, mesazh negativ për keqpërdoruesit potencialë

Organizata joqeveritare “Çohu” ka publikuar raportin “Qasja në Drejtësi”, ku shpërfaq shkallën e ulët të luftimit dhe ndëshkimit të korrupsionit në nivel të lartë, bartjen e lëndëve nga viti në vit dhe parashkrimin e 58 lëndëve vetëm brenda vitit të fundit për korrupsion./21Media