Afati i fundit për të aplikuar është 19 maj

Afati i fundit për të aplikuar është 19 maj

Këshilli Drejtues i QKK-së (Qendra Kinematografike  e Kosovës) në mbledhjen e fundit të mbajtur, ka hapë konkursin në këto kategori: konkursi për film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar, konkursi për film të shkurtër të animuar, konkursi për film debutues të metrazhit të gjatë artistik, konkursi për koproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik, konkursi për postproduksion për film të metrazhit të gjatë artistik si dhe konkursi për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.

Afati i fundit për të aplikuar për mbështetjen e projekteve filmike është 19 maj 2019.

Ndërsa afati i fundit për regjistrimin e shtëpive filmike në QKK është 10 maj 2019.

Aplikimi bëhet online përmes faqes zyrtare të QKK-së.

Për më shumë informata klikoni KËTU