Ministri i Kulturës viziton QKK-në

Ministri i Kulturës viziton QKK-në

Turizmi është një ndër bizneset më të mëdha në Zvicër ku disa nga malet më të larta në botë, qendrat urbane, festivalet e ndryshme dhe shumë gjëra tjera e bëjnë Zvicrën një vend të veçantë për turistët. Bukuritë natyrore të cilat mund të thuhet se janë ndër më të bukurat në botë, Zvicrës i kanë sjellë rreth 10 milionë turistë në vit.

E kur jemi te turizmi, do te flasim per fshatin Corippo ne jug te Zvicrës i cili është i banuar nga vetëm 12 banorë, dhe në mënyre që ky vend mos të lihetiI shkretë, autoritetet zvicerane po synojnë qe ketë fshat ta shndërrojnë në hotel që do të mirëpriste turiste nga e gjithë bota./21Media