Gashi: Mund të vijmë në momentum që koalicioni t’ia lërë opozitës të propozojë kandidatin për president.-Rrahmani: Propozimi është e drejtë e të gjithëve.Musliu: Kur të vijmë te kjo çështje, PDK e thotë fjalën e saj

Gashi: Mund të vijmë në momentum që koalicioni t’ia lërë opozitës të propozojë kandidatin për president.-Rrahmani: Propozimi është e drejtë e të gjithëve.Musliu: Kur të vijmë te kjo çështje, PDK e thotë fjalën e saj

Në qarqet politike në Kosvë mbetet aktual posti i presidentit. Partitë politike kanë qëndrime të ndryshme për këtë çështje. Madje deklarata të ndryshme ka edhe brenda të njëjtës parti.  Posti i presidentit u riaktualizua  pas deklaratës së zyrtarit të LDK-së, Arben Gashi në lidhje me opozitën dhe propozimet e saj të kandidatëve për president.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Fatos VESELI)./21Media