Kandidatët që arritën të bëhen deputetë në bazë të listave jozyrtare

Kandidatët që arritën të bëhen deputetë në bazë të listave jozyrtare

Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK-ja ende nuk kanë asgjë zyrtare se sa ministri do t’i ketë definitiv qeveria e re. Zyrtarët e këtyre dy partive kanë thënë se ideja është që të zvogëlohet numri i ministrive nga 21 në 12, në mënyrë që të reduktohen edhe shpenzimet e buxhetit. Instituti GAP ka bërë një hulumtim rreth kësaj cështje dhe nxjerrë në pah se me zvogëlimin e ministrive buxhetit të Kosovës do t’i shpëtohen rreth 15.5 milionë euro./21Media