Fundjava do të jetë 24 orë me ndalesë për lëvizje

Fundjava do të jetë 24 orë me ndalesë për lëvizje

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka vendosur që duke filluar nga dita e mërkurë, ora policore të fillojë në orën 16 ndërsa të përfundojë në orën 5 të mëngjesit.

Fundjava do të jetë 24 orë me ndalesë për lëvizje, shkruan TV21. Kjo nënkupton se ora policore do të fillojë të premten në orën 16 dhe do të përfundojë në orën 5 të mëngjesit të ditës së hënë, njëjtë siç u bë këtë fundjavë në Kumanovë./21Media