GLPS për Qeverinë

GLPS për Qeverinë

Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë konsensus politikë për çështjen e dialogut madje ka mospajtime edhe brenda koalicionit qeverisës. Kështu thuhet në raportin “Vlerësimi i 100 ditëve të para të Qeverisë Hoti”, të Grupit për Studime Juridike dhe Politike./21Media