Aplikon kufizime të lëvizjes në Prishtinë, Prizren, Ferizaj dhe Vushtrri

Aplikon kufizime të lëvizjes në Prishtinë, Prizren, Ferizaj dhe Vushtrri

Rritja e numrit të qytetarëve të vdekur dhe të infektuar me Covid-19 ka shtyrë Qeverinë Hoti që të kthejë masat e lëvizjes në disa qytete të Kosovës, ku numri i të infektuarve me këtë virus është më i madh. Kësisoj në kuadër të veprimetve për mbrotje nga koronavirusi në Prishtinë në Prizren në Ferizaj dhe Vushtrri, do të kthehet masa e kufizimit të lëvizjes prej orës 21:00 deri në 5:00 të mëngjesit./21Media