Agim Veliu emërohet Koordinator kundër Ekstremizmit dhe  Terrorizmit

Agim Veliu emërohet Koordinator kundër Ekstremizmit dhe  Terrorizmit

Qeveria ka mbështetur nismën legjislative për miratimin e Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së. Ky projektligj i është proceduar Kuvendit për miratim. Po ashtu Qeveria ka emëruar ministrin e Punëve të Brendshme, Agim Veliu, Koordinator Nacional për Parandalimin e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Luftimin e Terrorizmit.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Fidan BAJRAMI/21Media